2022-01-21 07:38:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Szokatlan, véletlen egybeesések, furcsa fordulatok jellemzik a pénteki napot

Napi horoszkóp január 21-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az Uránusz, a meglepő és hirtelen bekövetkező változások bolygója a héten előre indult, s ezzel gondoskodik róla, hogy pénteken se unatkozhass. A napi horoszkóp szerint olyan változások történhetnek az életedben, amelyek végre felráznak, és döntésre kényszerítenek.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Az Uránusz a Bikában fordult direktbe, s a változás nálad igen erősen érezteti a hatását. Bármit is sodorjon pénteken utadba az élet, próbáld megőrizni a híres higgadtságodat, és megfontoltan dönts. Késznek kell lenned ugyanakkor a változtatásra is. Ha megmakacsolod magad, a sors kényszerít cselekvésre...
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Váratlan hírt kapsz pénteken, vagy az események szintjén áll be hirtelen változás. Szerencsére neked nem jelent különösebb nehézséget a rugalmas viselkedés, hozzáállás, és mindig adekvát választ tudsz adni a hirtelen fordulatokra.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A saját igényeidre kellene koncentrálnod, és a barátokat is e szerint megválogatni pénteken. Gondold végig, ki az, akitől nem kapsz támogatást, csak lehúzást? Új embereket is megismerhetsz, csupa olyanokat, akik jó hatással lesznek rád most és a jövőben is.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Meglepheted a környezetedet a döntéseddel. Nem kell az unalomtól tartanod pénteken: a véletlen ugyanis nagy szerepet kaphat most az életedben. Minden azon múlik, mennyire leszel nyitott és rugalmas. Új barátság is elkezdődhet akár már ezen a napon.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Olyan téren érhetsz el péntek jó eredményeket, amire igazán nem is számítottál. Talán valami rejtett képességedre derül fény, vagy olyan kapcsolat befolyására, segítségére számíthatsz, akiről már rég meg is feledkeztél. Használd ki a kínálkozó lehetőségeket!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Bizonytalan vagy, de csak azért mert folyton a külvilágnak akarsz megfelelni. Kövesd inkább azt a bizonyos belső hangot, mert most biztosan számíthatsz „utasításokra”. A nagy találkozások mindig végzetszerűek. Pénteken is találkozhatsz valakivel, akivel később szorosan összefonódik a sorsotok.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nem tudsz és nem is szabad elzárkózni a megújulás, az újító eszmék, technikák, tendenciák elől. Ez akár átszervezést is jelenthet a munkahelyeden, ami ugyanakkor valamiképpen felszabadítólag hat majd rád. Szóval, bármi is történik, jól jössz ki belőle.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A világ változik, és ez a változás téged sem kerül el. Hiába próbálsz mindig ragaszkodni, az csak akkor lehetséges, ha valamit egyidejűleg meg is változtatsz. Érdemes ezen elgondolkodni. A megújulást ugyanakkor joggal várja el tőled a kedvesed is. Kérdezd meg tőle, mire vágyik!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Szokatlan, véletlen egybeesések, furcsa fordulatok jellemzik a pénteki napot. Talán ennek hatására változtatod meg valamivel kapcsolatban a véleményedet is. Az is lehetséges, hogy áttörést érsz el egy feladatban, amivel eddig nem boldogultál.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Zseniális ötletek, érdekes sugallatok jellemzik a pénteki napot, és az események is felpörögnek körülötted. Nagyon jól „veszed a kanyart”, büszke lehetsz magadra, hiszen mindig elfogulatlanul, objektíven szemléled az eseményeket.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Olyan tapasztalatokat élhetsz meg pénteken, amelyek tágítják a látókörödet. Kedvező események várhatóak, amelyek a változás irányába terelik az életedet. Hidd el, hogy ezek hosszú távon mind a fejlődésedet szolgálják és segítik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: